De nieuwe generatie Zeeuwse reclamemakers

Frederiksstraat 11
4471 AP Wolphaartsdijk
T 0113 769 011
info@artgoes.nl

 

Folders

Folders maken is voor veel bedrijven een dagelijkse bezigheid. Folders zijn namelijk ideaal om uw boodschap onder de aandacht te brengen van uw klanten en/of relaties. Maar waar moet je allemaal aan denken bij het ontwerpen en drukken van een reclamefolder?

Na het verzamelen en schrijven van de teksten komt het ontwerp. U kunt dit laten doen door uw eigen ontwerpstudio of het uit handen geven. Wij kunnen u ook helpen bij het ontwerp. Dat doen we graag in onze DTPstudio. Bij de Zeeuwse drukkerij weet je zeker dat je de beste kwaliteit drukwerk krijgt tegen een zeer scherpe prijs. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we folders moeten verzorgen én ben je verzekerd van een persoonlijke benadering.

Ideaal een gedrukte product catalogus

Met een productcatalogus kun je jouw klanten op elk moment overzichtelijk jouw assortiment tonen. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen en drukken van professionele catalogi. Uiteraard presenteer je jouw klant een mooi exemplaar met een representatieve papiersoort en met professionele foto’s van je producten. Daarmee zet je al direct de toon. In onze reclamestudio kunnen wij jou ook helpen bij het samenstellen van een aantrekkelijke – en indien gewenst, opvallende productcatalogus.

Schrijfblokken/kladblokken of doordruksets drukken?

Kladblokken zijn sterke dragers voor uw reclame. En het werkt vaak zonder dat u het doorheeft, want u ziet de boodschap of het bedrijfslogo iedere keer dat u er iets op schrijft. Bovendien worden kladblokken langdurig gebruikt. De Zeeuwse drukkerij drukt kladblokken in verschillende variaties en maten. U kunt kiezen uit verschillende papiersoorten.

Het ontwerp van uw kladblokken is helemaal aan u. Wilt u alleen uw logo? Geen probleem. Liever een leuke tekst op iedere pagina? Met of zonder lijntjes of ruitjes? Er zijn mogelijkheden genoeg. Kladblokken zijn niet alleen praktisch, maar ook een ideaal promotiemiddel. Ook de doordruksets/bloks zijn een gewilt product bij onze horeca afnemers.

Presentatie mappen

Een presentatie map is een prima oplossing om losse papieren of documenten georganiseerd en beschermd bij elkaar te houden. Bovendien straalt een presentatie map professionaliteit uit. Ze zijn zeer geschikt voor zakelijke presentaties aan klanten en voor het aanbieden van bijvoorbeeld offertes. Wij drukken presentatiemappen in verschillende soorten en diverse maten. De meest gebruikte maat is een A4 presentatie map. Voor het drukken van de mappen kunt u ook een kant-en-klaar ontwerp aanleveren.

Placemats drukken

Als horecaondernemer weet u als geen ander hoe belangrijk uitstraling en kwaliteit is. Uw tafels en terras moeten er aantrekkelijk uitzien, zodat klanten bij ú aan tafel schuiven en niet bij uw concurrent. Maak uw tafels extra aantrekkelijk met een eigen, zelf ontworpen placemat! Aan tafel gaan wordt dan nóg leuker.

De placemats worden vervaardigd uit 90 grams papier en aan één zijde full colour bedrukt. Ze zijn standaard verkrijgbaar in de maat 420 x 297 mm. Wij hebben een professionele ontwerp afdeling die u bovendien kunnen helpen bij het ontwerp, zodat dit goed aansluit bij uw uitstraling.

Enveloppen

Enveloppen zijn er in vele soorten en maten. Van groot tot klein en met of zonder venster. Enveloppen zijn een van de basisonderdelen van uw huisstijl. De Zeeuwse drukkerij levert voor jouw enveloppen in ieder standaard formaat. EA 5/6, AE5 C4 zijn de meest gebruikte formaten. Indien gewenst kunnen we het port betaald logo ook al drukken en zijn de enveloppen voorzien van een eenvoudige plakstrip, dat scheelt u veel tijd..

Haarscherp drukwerk
Snelle levering
Scherpe prijzen
Persoonlijke service